rode-lijn

Welkom bij PUR-, chape- en tegelwerken Vertessen in Aarschot (Vlaams-Brabant)

Eén aannemer voor al uw vloerwerkzaamheden

 

PUR-, chape- en tegelwerken Vertessen is uw specialist in chape-, isolatie- en vloerwerken. U heeft dus slechts één aannemer nodig voor uw verbouwingswerken, wat het voor u als klant overzichtelijk en makkelijk maakt.

 

Meer dan 12 jaar ervaring in het vak én de topkwaliteit die wij leveren, zijn onze grootste troeven. Bovendien werken wij met een team van vakmannen die over alle nodige knowhow beschikt en alles tot in detail afwerkt. Een extra pluspunt is onze persoonlijke service. Uw wensen staan steeds voorop. Hebt u vragen? Dan staat onze meewerkende zaakvoerder op elk moment voor u klaar.

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Chapewerken en dekvloeren. Wij gebruiken enkel en alleen de beste grondstoffen om kwaliteit te garanderen. Wij verzorgen zowel kleine particuliere projecten, als projecten van grote bouwfirma’s.
  • Thermische PUR-vloerisolatie. Wij spuiten watergedragen PUR, wat vrij is van giftige gassen, en dus geen gevaar vormt voor de gezondheid. De kans op verzakking is vrijwel nihil. PUR sluit makkelijk alle hoekjes af en heeft een hoge isolatiewaarde. Het uithardingsproces verloopt bovendien bijzonder snel.
  • Algemene vloer- en tegelwerken. Wij beschikken over de allerbeste vloertechnieken waardoor u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Alle soorten vloeren zijn bij ons in bekwame handen.

 

Aarzel niet en neem contact met ons op. Met passie voor het vak staan wij u met raad en daad bij.

Investeren in de toekomst

 

Wij investeren steeds in nieuwe machines, zodat onze klanten er 100% op kunnen vertrouwen dat wij een optimale kwaliteit leveren. Wij gaan mee met de tijd, zodat wij bouwen aan uw en onze toekomst. Wij engageren ons zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor de aanvang van de werken bezoeken wij uw werf of woning, zodat wij een helder beeld krijgen van de te verrichten werkzaamheden. Wij voeren uw project steeds binnen het afgesproken budget en tijdsbestek uit.

Bent u op zoek naar een bedrijf in chape-, isolatie- en vloerwerken waar u als klant op de eerste plaats staat?

Neem dan nu meteen contact met ons op. Wij maken met plezier een gratis offerte en staan u bij met gespecialiseerd advies.

rode-lijn